Werkwijze

 

1. Uw vacature

We bespreken de details van de vacature en voor zover wij uw bedrijf nog niet hebben bezocht maken wij graag een afspraak voor een kennismaking en een goede indruk van uw bedrijf. Wij informeren u tevens over alle mogelijkheden van dienstverband, zodat u een weloverwogen besluit kunt maken voor uw organisatie.

Wij werken volgens de “Algemene Voorwaarden van de ABU & Module en Werkwijze Module”, die wij u altijd vooraf per email toezenden en toelichten. 

 

2. Onze acties

Na overeenstemming over de vacaturetekst en onze leveringsvoorwaarden plaatsen we uw vacature nog dezelfde dag op onze eigen website, verschillende jobboards en op diverse social media.

Module heeft een breed netwerk en werft continu proactief voor haar meest voorkomende vacatures. We beschikken daardoor over een uitgebreid bestand aan gekwalificeerde professionals. Het is daardoor denkbaar dat we al op korte termijn (soms zelfs binnen enkele werkdagen) geschikte kandidaten kunnen voorstellen.

Kandidaten worden door ons in eerste instantie op basis van CV en sollicitatiebrief (en indien van toepassing portfolio) beoordeeld. Daarna gaan we in een uitgebreid gesprek met de kandida(a)t(en). Tenslotte vinden eventueel daarna nog referentiecheck plaats.

 

3. Wij stellen kandidaten voor

Na ons uitgebreide selectieproces presenteren we u slechts de CV’s van kandidaten, waarvan wij de overtuiging hebben dat die de geschetste werkzaamheden beheersen en die qua persoonlijkheid en ambitie passen in uw bedrijf.

U besluit uiteindelijk of wij voor u de juiste kandidaat hebben gevonden. Als dat het geval is bepaalt u vervolgens op welke wijze u de kandidaat in dienst neemt. 

 

No cure no pay
Onze dienstverlening is altijd op basis van no cure no pay. Als het door ons gevoerde proces niet tot aanname van een door Module geworven kandidaat leidt, heeft u geen kosten!