Werkwijze

Module werkt op basis van volstrekte zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid. We zijn ons zeer bewust van onze delicate rol in het arbeidsbemiddelingsproces. Hieronder geven we graag een korte weergave van het proces:

  • We bespreken de details van de vacature en voor zover wij uw bedrijf nog niet hebben bezocht maken wij graag een afspraak voor een kennismaking en een goede indruk van uw bedrijf.
  • Na overeenstemming over de vacaturetekst en onze leveringsvoorwaarden plaatsen we uw vacature nog dezelfde dag op onze eigen website, verschillende jobboards en op diverse social media.
  • Module werft proactief voor haar meest voorkomende vacatures. We beschikken daardoor over een uitgebreid bestand aan gekwalificeerde professionals. Het is daardoor denkbaar dat we al op korte termijn (soms zelfs binnen enkele werkdagen) geschikte kandidaten kunnen voorstellen.
  • Kandidaten worden door ons in eerste instantie op basis van CV en sollicitatiebrief (en indien van toepassing portfolio) beoordeeld. Daarna worden ze middels een uitgebreid sollicitatiegesprek verder beoordeeld. Tenslotte vinden eventueel daarna nog referentiecheck en/of deelname aan ons assessment plaats.
  • Na ons uitgebreide selectieproces presenteren we u slechts de CV’s van kandidaten, waarvan wij de overtuiging hebben dat die de geschetste werkzaamheden beheersen en die qua persoonlijkheid en ambitie passen in uw bedrijf.
  • U besluit uiteindelijk of wij voor u de juiste kandidaat hebben gevonden. Als dat het geval is bepaalt u vervolgens op welke wijze u de kandidaat in dienst neemt.

No cure no pay
Onze dienstverlening is altijd op basis van no cure no pay. Als het door ons gevoerde proces niet tot aanname van een door Module geworven kandidaat leidt, heeft u geen kosten!