Werkwijze

 

1. Direct na je sollicitatie:

Je (open) sollicitatie wordt door onze Consultants beoordeeld. We kijken of je CV aansluit bij de vacature waarnaar je hebt gesolliciteerd. Of in het geval van een open sollicitatie, of je in aanmerking kan komen voor één van de vacatures in onze vakgebieden Communicatie, Creatie of Grafimedia.

 

2. Onze reactie op je sollicitatie

Je krijgt binnen 5 werkdagen een reactie. Als we menen dat je in aanmerking kan komen voor de (of een) vacature, nodigen we je uit voor een sollicitatie gesprek. Indien we niet op korte termijn een passende vacature denken te hebben, informeren wij je dat we je gegevens opnemen in ons kandidatenbestand.
 

3. Indien een gesprek bij Module

Het gesprek kan plaats vinden op onze vestiging in Schiedam of via een online video call. Voor beiden soort gesprekken nodigen we je uit je goed voor te bereiden.

Tijdens het uitgebreide sollicitatiegesprek nemen we je opleidingen en werkervaring uitgebreid door. We proberen een zo volledig mogelijk beeld van je te krijgen: We brengen in kaart wat je belangrijkste competenties, mogelijkheden en ambities zijn.

Je krijgt van ons veel informatie over de vacature en over onze klantenkring, maar ook over Module en over ónze motivatie en ambities. Om het beeld helemaal compleet te krijgen, doen we in overleg met jou mogelijk nog een referentiecheck.

 

4. Na ons gesprek

Daarna besluiten we of we je bij onze klant zullen introduceren. De klant beoordeelt vervolgens of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek en gaat vanaf dat moment met jou verder het sollicitatieproces in. De combinatie van dit zorgvuldige proces en het feit dat we niet alleen onze kandidaten maar óók onze klanten allemaal persoonlijk kennen – zorgt voor een uitzonderlijk hoog lange-termijns slagingspercentage.

 

5. Ga je starten met je nieuwe baan?

Wanneer jij en de klant met elkaar door willen gaan, gaan wij met de -in ons sollicitatie gesprek besproken manier van dienstverband-aan de slag. Als je via Module een contract ontvangt, ga je werken onder de ABU CAO voor uitzendkrachten.

 

CAO-app
Met de app van de ABU kan heel gemakkelijk gezocht worden in de CAO voor Uitzendkrachten. De app bevat de complete cao-tekst van de huidige cao, een samenvatting, antwoorden op veel gestelde vragen en handige tools. Klik hier voor de ABU CAO voor uitzendkrachten app.

Tenslotte: Zonder jouw toestemming zullen we je gegevens nooit aan derden ter beschikking stellen. Module betracht grote privacy, zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid.